Kungsängsesplanaden 18

Kungsängen , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

92 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Åpromenaden - en ny samlingspunkt för handel och verksamheter i Kungsängen. Vi ger dig en unik möjlighet att driva verksamhet i ett expansivt område.

Uppsalahem utvecklar och bygger Åpromenaden, som innehåller 276 bostäder samt 8 verksamhetslokaler. Åpromenaden har ett utmärkt läge mitt emot Willys och Lager 157. Här skapar vi en ny mötesplats som erbjuder attraktiva matställen, mysiga caféer, inspirerande arbetsplatser och handel. Vi söker er som kan bidra till en bra atmosfär med liv och rörelse i kvarteret.

Idag finns ca 3 000 boende i Kungsängen och utöver bostäder finns här även detaljhandel, kontor och andra verksamheter. Inom bekvämt gångavstånd finns stadskärnan och resecentrum.

I denna lokal ges du chansen att öppna butik eller kontor.
Lokalen lämpar sig inte för restaurang eller café.

Preliminärt tillträde under våren 2024. Vid intresseanmälan bifoga en verksamhetsbeskrivning med just ert unika koncept, organisationsnummer samt kontaktuppgifter

Övrig information

Övrigt:

Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av deposition på 6 månadshyror från hyresgästen vid förhyrning av lokaler. För energideklaration, se sidan https://www.boverket.se/sv/energideklaration/sok-energideklaration/. Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Ytor

  • Total yta:

    92 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresdeposition:

6 månadshyror

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsängen 28:8

Byggår:

2017

Planlösning:

Lokalen har öppna ytor, högt i tak och stora skyltfönster som ger bra exponeringsmöjligheter ut mot Kungsängsesplanaden. Grundutförandet i lokalen består av: Genomgående parkettgolv/klinkergolv, målade väggar och en allmänbelysning. Pentry samt en handikappanpassad toalett. Skyddsklass 2 i skyltfönster och entrédörr.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret ligger intill Anna Petrus park som har inspirerats av områdets industrihistoria. Tillsammans med föreningar för skate och parkour har en unik plats skapats som inbjuder till klätterlek och skateboardåkande. Det finns även gott om sittytor på soldäck och bänkar, för umgänge och vila.

Företag i närheten:

Willys, Lager 157, Upplandsmotor, Blomsterhallen mfl

Parkeringsmöjligheter/garage:

Plats i parkeringshus kan sökas och hyrs separat i mån av plats. Kösystem tillämpas. Parkeringshuset kommer inte vara klart vid tillträde då fortsatta byggnationer i området pågår. Gästparkering sker på omkringliggande gator.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Linje 42 passerar på Kungsängsesplanaden samt linje 5, 20, 22, 751 på Kungsgatan. Se www.ul.se för mer information.
Kungsängsesplanaden 18