Sjövägen 38

Stuvsta/Kynäs , Huddinge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

377 m²

Pris

10 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Välkommen till denna grandiosa och rymliga trevåningsvilla som erbjuder en mångsidig planlösning och gott om utrymme för hela familjen.

Entréplan:
På entréplanet möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Här välkomnas du av en stor entré som leder in till det rymliga vardagsrummet som är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Det moderna köket med öppen planlösning mot vardagsrummet är modernt och fullt utrustat med bl. a induktionshäll och bänkskiva i ek, vilket gör det till en dröm för alla matlagningsentusiaster. Entréplanet har också två badrum för extra bekvämlighet samt fem sovrum, var och en med tillräckligt med utrymme för personlig avskildhet.

Övreplan:
På övre plan finns fem ytterligare sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller eventuella gäster. Det andra köket och vardagsrummet på denna våning erbjuder flexibilitet och kan användas som en separat bostadsenhet om så önskas. Här finns också ett modernt badrum samt en gästtoalett för extra bekvämlighet. En balkong sträcker sig längs ena sidan av huset och erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningen.

Nedreplan:
På nedre planet finns en bostadsdel med egen ingång och ytterligare fyra rymliga sovrum, vilket ger ännu mer utrymme för familjen eller möjligheter till gästboende eller uthyrning. Vardagsrummet och arbetsköket på denna nivå skapar ytterligare flexibilitet och utrymme för social samvaro. Här finns även en toalett samt ett stort badrum, komplett med runt badkar för avkoppling och vattenburen golvvärme. Vidare rymmer detta våningsplan en praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare för effektivt tvättande samt bergvärmepannan och den extra varmvattenberedaren.

Uteplats:
Denna villa erbjuder också en stor och välkomnande uteplats där du kan njuta av utomhusaktiviteter och samvaro med familj och vänner. Den perfekta platsen för sommarkvällar och grillfester. Sammanfattningsvis erbjuder denna imponerande villa gott om utrymme och bekvämligheter för en familj att trivas och växa i. Med sina mångsidiga planlösningar och moderna faciliteter är det här hemmet en dröm för den som söker en harmonisk kombination av stil, komfort och funktionalitet med möjligheter till ytterst god ekonomi för sitt boende.

Övrig information

Övrigt:

Här får du ett både ett rymligt eget boende 10 r o k samt uthyrningsdel med egen igång med 6 r o k, totalt hela 16 rum fördelade på 252 kvadratmeter boyta, perfekt för dig som värdesätter utrymme och flexibilitet. Hyresintäkterna enligt avtal på 20 000 kr/månad ger en fantastisk ekonomi.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 3 377
Tomtarea 870

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

5 754 000 kr

Pris:

10 000 000 kr

Hyresintäkter:

240 000 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Silvret 6

Planlösning:

Här får du ett både ett rymligt eget boende 10 r o k samt uthyrningsdel med egen igång med 6 r o k, totalt hela 16 rum fördelade på 252 kvadratmeter boyta, perfekt för dig som värdesätter utrymme och flexibilitet.

Teknisk information

Byggår: 1952

Vatten/avlopp: Kommunalt

Energiklass: D

Sjövägen 38