Strandvägen 56

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Exceptionell restaurang & café längs Strandvägen, Stockholm. Egen fastighet, låg hyra, generös kapacitet & moderna faciliteter för stabil lönsamhet.

Denna fastighet erbjuder en potentiellt unikt lönsam möjlighet för restaurang och caféverksamhet  längs på Strandvägen i Stockholm. Beläget i en egen fastighet, med en låg hyra, generös kapacitet för upp till 30 inne och 60-140 ute, samt moderna faciliteter inklusive avancerade värmeåtervinningssystem och låga driftskostnader, skapar denna restaurang och café en stabil grund för lönsamhet. Dessutom möjliggör flexibla öppettider och fullständiga rättigheter en anpassningsbar verksamhet som kan tillgodose en bred målgrupp av kunder, både lokalbefolkning och turister.

Säljes som inkråm möjlighet att äga och driva en restaurang och café med enastående utsikt och moderna faciliteter, vilket positionerar den som ett attraktivt och hållbart investeringsobjekt inom restaurangbranschen.

Övrig information

Övrigt:

Denna restaurang och café, belägen längs Strandvägen i Stockholm, är en utmärkt investeringsmöjlighet. Med sin egen fastighet och attraktiva läge lockar den både lokalbefolkning och turister. Den låga hyran, generösa kapaciteten och moderna faciliteterna bidrar till en lönsam verksamhet. Med flexibla öppettider och låga driftskostnader erbjuder den en stabil och hållbar investering inom restaurangbranschen.

Ekonomi

Prisinformation:

Säljes som inkråm för 7 MSEK eller högst bud Värderingsintyg finns

Utförande

Företagsnamn:

Strand 54 AB

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2021

Utrustning som medföljer:

Påkostat värmeåtervinningssystem med ventilation (stor kapacitet), UV-lampor och fettavskiljare på plats. 6 stycken konvektionsplattor, konvektionsugn. I övrigt fullt utrustat, modernt kök.

Verksamhet:

LÄGE: Toppläge! Restaurang i EGEN fastighet på Strandvägen i Stockholm är till salu alt sökes en partner för driften. OBJEKT: Egen fristående fastighet med restaurang och café vid vattnet och hamnen längs Strandvägen, med en av de vackraste utsikterna i Sverige. HYRESVÄRD: Egen fastighet med markupplåtelseavtal med Stockholms Stad. HYRA: 15 000 kronor per månad för byggnaden plus 6 800 för uteserveringar på 4x12 meter. HYRESAVTAL: Treårigt arrendeavtal med Stockholms Stad. Byggnad på 60 kvadratmeter med året runt tillstånd och en uteservering på 48 kvadratmeter året runt, samt en säsongsmässig uteservering på 48 kvadratmeter. ANTAL PLATSER: 30 inne och 60-140 ute. RÄTTIGHETER: Fullständiga från kl. 11 inomhus till kl. 24 och utomhus till kl. 23. ÖVRIGT: Nyligen färdigställd byggnad för restaurang- och caféverksamhet. Låga elkostnader.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast från Djurgården med fantastisk utsikt över vattnet och Djurgården

Företag i närheten:

KMK (Kungliga Motorbåt Klubben) Strandbryggan Boat Club Djurgårdsbron

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering

Närservice:

Flera närliggande matbutiker samt Snabbgross inom 1,5 km

Vägbeskrivning:

På Strandvägen vid vattnet mellan Djurgårdsbron och KMK (Kungliga Motorbåts Klubben) hittar du vår pärla Strand 54, ett stenkast från Djurgården med fantastisk utsikt över vattnet

Kommunikationer

BussBuss: linje 4, 54, 76, närmaste hållplats Strandvägen Spårväg: linje 7, närmaste hållplats Strandvägen Tunnelbana: linje 10, 11, 13, 14, närmaste hållplats Karlaplan
Strandvägen 56