Libro ringväg 6 - 8

Librobäck , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 565 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Nu finns möjlighet att förvärva två hyresfastigheter i Librobäck!

Nu finns möjlighet att förvärva två hyresfastigheter i Librobäck med total byggnadsyta om 1 565 kvm fördelad på två byggnader. Fastigheten 20:2, Libro Ringväg 8 har på övre plan kontor och personalutrymmen varav en del utgör en kontorsgemenskap där flera hyresgäster hyr separata kontorsrum med del i gemensam lounge, konferens- och fikarum. I markplan finns det flera mindre lagerytor som hyrs tillsammans med kontorsytor på över plan. Fastigheten 20:3, Libro Ringväg 6 brukas som veterinärklinik och är i två plan om 305 kvm per plan. Markplanet har mottagning, undersökningsrum, lab och operationsrum. Förutom kontors och personalutrymmen har övervåningen under 2023 byggts om med ytterligare 3 undersökningsrum och ett laboratorium. Fastigheternas totala tomtareal utgör 4 163 m² varav endast 811 m² bebyggts vilket borde möjliggöra ytterligare byggnation på fastigheterna. Nuvarande fastighetsägare har sett till att båda fastigheterna numera ägs av samma part för att möjliggöra veterinärklinikens framtida expansion vilket de visat intresse för. Ett bra läge i Librobäck med närhet till påfarten till de större vägarna kring Uppsala. Här finns också närhet till service och lunchrestauranger.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 2 1 565
Tomtarea 4 163

Ekonomi

Taxeringsvärde:

10 112 000 kr

Prisinformation:

enligt anbud

Hyresintäkter:

1 838 632 kr/år

Teknisk information

Byggnad: Libro Ringväg 8 Librobäck 20:2

Byggnadstyp: Industri

Byggår: 2008

Beskrivning: Grund: Platta på mark. Stomme: Pelarbalk i stål. Fasader: Plåt. Fönster: 3-glas isoler. Yttertak: Plåt. Byggnaden har från Libro Ringväg en inbjudande entré och trapphall med access till ytorna både i markplan och kontors- och personalytorna på övre plan. Övre plan består av rumsindelade kontor med rum i varierande storlek och gemensamma ytor i form av fikarum, konferensrum, toaletter samt allmänna ytor om totalt 449 m². I markplan med access från gård och en kortsida finns det lager- och produktionsytor med port och bredare dörrar om totalt 506 m². Den inhägnade gården är grusad och har två grindar för in- och utfart. På gården finns det parkeringar och uppställningsytor för hyresgästernas verksamheter. Marken framför byggnaden är asfalterad och där finns det parkeringsplatser för personal och besökare. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: värmepumpar. Ventilation: FTX-ventilation med värmeåtervinning. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Byggnad: Libro Ringväg 6 Librobäck 20:3

Byggnadstyp: Industri

Byggår: 2006

Beskrivning: Stomme: stål. Fasad: plåt. Yttertak: plåt. Fönster: 2-glas isoler. Lokalerna är fördelade på två plan om ca 305 m² per plan. Entréplan består av reception, väntrum, röntgen, operationssalar m.m. Det övre planet innehåller kontor och personalytor och under 2023 byggdes ytterligare 3 undersökningsrum och ett laboratorium. Lokalerna i byggnaden är anpassade för hyresgästen som är en veterinärklinik. Den inhägnade gården är hårdgjord och asfalterad med två grindar för in- och utfart. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: fjärrvärme och värmepumpar Ventilation: mekanisk FTX-ventilation med kyla. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Omgivning

Omgivning/natur:

Librobäck är ett expansivt område i norra delen av Uppsala med en blandning av lättare industri, handel och kontor. Det ligger ca 3 km från Uppsala centrum. Det finns flera lunchrestauranger i området, bilbesiktning samt flera byggvaruhus som Byggmax och K-Rauta.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Librobäck som trafikeras av Uppsalabuss och ligger mycket nära till Bärbyleden som ansluter till både E4:an och väg 55.
Libro ringväg 6 - 8