Tegelbruksvägen 16C

Gimonäs , Umeå
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

77 m²

Pris

1 695 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
Möjlighet att köpa ett nyproducerat industrifack i två plan med bra läge på Gimonäs. Bottenplanet har en yta på ca 52 kvm med port och 5,35 meters takhöjd. Inrett entrésolplan på ca 25 kvm med köksdel och kontor. Oljeavskiljare finns. Låga driftkostnader på ca 1500 :-/månaden. Perfekt för företagare som är i behov av egen lokal! I driftskostnaden ingår tömning och service oljeavskiljare, försäkring byggnad, ekonomisk förvaltning av samfällighet, allmän belysning, fasta el och vattenkostnader (mäts 2 ggr/år) för avstämning av individuell förbrukning och eventuell extra kostnad. Snöröjning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 52
Kontor/kök 1 25
Tomtarea 109

Ekonomi

Driftskostnad:

18 000 kr/år

Pris:

1 695 000 kr

Prisinformation:

/ Bud

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tegelmästaren 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i närheten.

Närservice:

Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Carlshöjdsskolan (F-9). Förskolan Grönstenen och Stengången.

Kommunikationer

Gimonäs ligger 4 km söder om centrum längs älven. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Tegelbruksvägen 16C