Fabriksgatan 7

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

965 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Lyxigt kontor i Göteborg

Se möjligheterna med denna toppmoderna kontorslokal. Den har nyligen genomgått en omfattande renovering, inklusive ett sprillans nytt kök och moderna cellkontor med eleganta glasväggar. Varje utrymme är väl dimensionerat för att skapa en bra dynamisk blandning av både kontor, mötesrum och kontorslandskap. Ta chansen att uppleva denna unika arbetsmiljö själv. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Ytor

  • Total yta:

    965 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med närhet till Göteborgs centrum, Ullevi, Liseberg och Svenska Mässan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns ett garage i två våningar, här finns också cykelparkering.

Närservice:

I Gårda finns främst kontorsfastigheter och ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan, Ullevi och Centralstationen. I området finns flertalet lunchrestauranger att välja bland.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil, buss och tåg. Fastigheten ligger vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder med avfart Ullevimotet i direkt anslutning till de stora lederna E6, E20, R45 och R40 mot Landvetter flygplats. Närmaste busshållplats är hållplats Ullevi Norra som man når på några minuters promenad. Cykeluthyrning "Styr och Ställ" finns också i närområdet.
Fabriksgatan 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder