Söder Mälarstrand 29

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 m²

Hyra

Tillträde

2025-01-01

Beskrivning

  • Kontor
Här har du möjlighet att sitta i fantastiska Münchenbryggeriet med anor från sekelskiftet. Lokalen har utsikt över Riddarfjärden och dess höga takhöjd gör att den känns extra ljus och luftig. Med kombinerad öppen planlösning tillsammans med mindre och större samtals- och konferensrum, finns här alla möjligheter att skapa ett kontor med det lilla extra. Välkomna att trivas!

Ytor

  • Total yta:

    700 m2

Ekonomi

Tillträde:

2025-01-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ludvigsberg 3:3

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Söder Mälarstrand 29

Om Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Afa Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 600 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag

Klara Södra Kyrkogata 18

106 27 Stockholm

www.afafastigheter.se

Fler annonser från Afa Försäkring tjänstepensionsaktiebolag