Bolandsgatan 18C

Norr , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 685 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Unik tillfälle att förhyra lager/butikslokal i populära Boländerna!

Nu har ni unik tillfälle att förhyra en lokal om ca 1700 kvm med tillhörande uppställning om ca 2700 kvm i ett av Uppsalas absolut bästa handelsområden . Fastigheten har fantastiskt läge med stora skyltfönster mot Bolandsgatan vilket gör att ert varumärke syns maximalt. Området har starka kundflöden och höga trafikflöden. Grannar i området är Ikea , Bauhaus, Kungsängen , EKO , Stadium mm.

Ytor

  • Total yta:

    1685 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Modern ljus fastighet med stora glaspartier, placerad i växande Boländerna med goda kommunikationer. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Runt om i området på promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar. Området är ett handelsområde så många butiker finns i här. Söker du endå ett större serviceutbud tar du dig snabbt till centrala Uppsala där du hittar fler restauranger, många butiker och all annan service du kan behövas.

Kommunikationer

Oavsett om du åker bil eller kommunalt är fastigheten lätt att nå. E4 ligger i anslutning till fastigheten och det är ca 4 km till Uppsala station dit både regionaltåg och pendeltåg går. Buss 1, 7, 11 och 199 stannar alla i området på kortare promenadavstånd från fastigheten. Till Arlanda flygplats tar du dig smidigt med bil på ca 25 minuter.
Bolandsgatan 18C